Έτοιμο το οδικό δίκτυο στην Οδό Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στην Αγία Νάπα

Έτοιμο το οδικό δίκτυο στην Οδό Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στην Αγία Νάπα

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 2 Απριλίου οι εργασίες κατασκευής και τοπιοτέχνησης του οδικού δικτύου στην οδό Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, στην Αγία Νάπα, η οποία συνδέει τις λεωφόρους Αρχ. Μακαρίου Γ΄ και 1ης Οκτωβρίου. 

Τόσο ο σχεδιασμός, η κατασκευή, η τοπιοτέχνηση καθώς και η τοποθέτηση υπηρεσιών των διαφόρων τμημάτων όπως CYTA, AHK, Yδατοπρομήθειας και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων έχουν γίνει εξ’ ολοκλήρου από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Νάπας. Ανέλαβαν επίσης, την οδική σήμανση και διαγράμμιση του οδικού δικτύου καθώς και την ηλεκτροφώτισή του με οδικό φωτισμό.

Το οδικό δίκτυο έχει κατασκευαστεί με κυβόλιθους διαφόρων χρωμάτων ενώ κατά μήκος του δρόμου έχουν δημιουργηθεί στην μία του λωρίδα 23 χώροι στάθμευσης. Τα πεζοδρόμια και στις δύο πλευρές του δρόμου έχουν, μετά από μελέτη του γεωπόνου του Δήμου και κατόπιν υπόδειξης του τμήματος Δασών, φυτευτεί με δύο είδη φυτών κατάλληλα για πεζοδρόμια, το Βοhinia και την καλλωπιστική δαμασκηνιά, τα οποία απαριθμούν γύρω στα 41 φυτά.

Παραλαμβάνοντας το έργο από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας αποδεικνύει ακόμη μία φορά ότι είναι από τους λίγους Δήμους που υλοποιεί έργα με τις δικές του υπηρεσίες.

Ο κ. Καρούσος συγχάρηκε τις υπηρεσίες του Δήμου που ολοκλήρωσαν ακόμη ένα έργο και πρόσθεσε ότι παρόμοιο έργο καθώς και άλλα έργα σε άλλα σημεία της πόλης βρίσκονται στα σκαριά της υλοποίησης και αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθούν.