Αυστριακοί και Βρετανοί τουρίστες ανακηρύχθηκαν σε πρέσβεις του τουρισμού της Αγίας Νάπας για τις 26 και 30 επισκέψεις τους

Αυστριακοί και Βρετανοί τουρίστες ανακηρύχθηκαν σε πρέσβεις του τουρισμού της Αγίας Νάπας για τις 26 και 30 επισκέψεις τους

«Ο κυριότερος λόγος που ερχόμαστε επανειλημμένως στην Αγία Νάπα δεν είναι μόνο οι φυσικές της ομορφιές, αλλά οι φιλόξενοι κάτοικοι της, οι οποίοι κάθε φορά που ερχόμαστε μας περιβάλλουν με μεγάλη αγάπη και ζέση και μας προσφέρουν την πιο καλή και ζεστή φιλοξενία».

Αυτά ανέφεραν μεταξύ άλλων φανερά ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι οι πέντε τουρίστες από την Αυστρία και την Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι τιμήθηκαν σήμερα Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μάριο Βάσου με την ανώτατη διάκριση του Δήμου, η οποία περιλαμβάνει αναμνηστική πλακέτα και το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

Οι πέντε νέοι «Πρεσβευτές του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» είναι οι Αnton Klotz και Gabriele Krenn από την Αυστρία, οι οποίοι ήρθαν στην Αγία Νάπα 26 φορές και οι Βρετανοί Thomas Gordon, Graeme και Shirley Wight, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησαν 30 επισκέψεις.

Ο κ. Βάσου ευχαρίστησε θερμά τους νέους τιμώμενους για την μεγάλη αγάπη που τρέφουν για την Αγία Νάπα, η οποία όπως είπε επιβεβαιώνεται μέσω των συχνών επισκέψεών τους.

«Ο Δήμος μας» πρόσθεσε, «ανταποδίδει αυτή την έκδηλη αγάπη προς την πόλη μας με την ανακήρυξη σας σε Πρέσβεις του Τουρισμού της πόλης μας, μία βράβευση η οποία δικαιωματικά σας ανήκει» κατέληξε ο κ. Βάσου.

0