Γιάννης Καρούσος κατά την επίσημη διαβεβαίωση του: «Ξεκινάμε δουλειά για να υλοποιήσουμε το όραμα μας»

Γιάννης Καρούσος κατά την επίσημη διαβεβαίωση του: «Ξεκινάμε δουλειά για να υλοποιήσουμε το όραμα μας»

Την επίσημη διαβεβαίωση του ενώπιον της Εφόρου Εκλογής, Βοηθό Επάρχου κυρίας Φλώρας Γεωργίου, έδωσε ο πρώτος Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου κ. Γιάννης Καρούσος.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Γιάννης Καρούσος τόνισε: «Τη Δευτέρα ξεκινάμε δουλειά για να υλοποιήσουμε το όραμα για το οποίο οι πολίτες μου έδωσαν  ισχυρή εντολή.

Μια ισχυρή εντολή, ώστε να μετατρέψουμε την Επαρχία μας ως την καλύτερη επαρχία για να ζεις, να εργάζεσαι και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου.

Την καλύτερη επαρχία για να επισκέπτεσαι και να επενδύεις. Μια περιφέρεια γεμάτη ζωή, 365 μέρες το χρόνο στην οποία τα παιδιά και οι νέοι μας θα επιθυμούν να διαμένουν και να διαπρέπουν σε αυτή, χωρίς να χρειάζεται να κυνηγούν το μέλλον τους σε άλλες πόλεις.

Αυτό θα γίνει δημιουργώντας έναν επαρχιακό οργανισμό, ο οποίος  θα εξυπηρετεί τους πολίτες και όχι το αντίθετο. Έναν οργανισμό πρότυπο που θα βασίζεται στην καινοτομία και θα είναι συνεχώς δίπλα στον πολίτη.

Είμαι σίγουρος ότι σε συνεργασία με τους Δημάρχους και τους  φορείς της επαρχία θα το πετύχουμε».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου στην παρουσία του Μητροπολίτη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Κοινοταρχών και μελών των Δημοτικών Συμβουλίων των δύο δήμων της περιοχής.