Γιατί είμαι υποψήφιος για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου

Γιατί είμαι υποψήφιος για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου

Πολλοί με ρωτάνε γιατί κατεβαίνω υποψήφιος για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου. Η Απάντηση είναι απλή. Γιατί θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου.

Η υποψηφιότητα μου είναι πολυσυλλεκτική, όπως και η μέχρι σήμερα πορεία μου. Έδωσα δείγματα γραφής για την επαρχία μου, δρομολογώντας έργα εκατομμυρίων ευρώ, όπως η κατασκευή του δρόμου Δερύνειας – Σωτήρας και η λεωφόρος Κάππαρη στον Πρωταρά, έργα πολύαναμενόμενα εδώ και δεκαετίες.

Βελτιώσαμε επίσης την αεροπορική συνδεσιμότητα του αεροδρομίου Λάρνακας και δημιουργήσαμε αγκυροβόλια στις Μαρίνες Πρωταρά και Αγίας Νάπας, για να μπορούν να τις προσεγγίζουν κρουαζιερόπλοια. Άκουσα τις τοπικές αρχές και προχωρήσαμε με έργα, όπως η κατασκευή του δρόμου στην Αγία Ειρήνη στην Αχερίτου, του Πάρκου Αγνοουμένων στο Λιοπέτρι, την αποκατάσταση της Αγίας Μαρίνας στο Φρέναρος και την επιδιόρθωση και κατασκευή του οδικού δικτύου σε Άχνα, Φρέναρος και Αυγόρου, όπως και πολλά άλλα στην επαρχία μας. Δεν ξέχασα αυτούς που μας έχουν περισσότερο ανάγκη και γι’ αυτό προχωρήσαμε με τη δημιουργία του κέντρου αυτισμού, ενώ παράλληλα παραχωρήσαμε λεωφορεία στα ειδικά σχολεία στο Λιοπέτρι και ξεκινήσαμε τη μεταφορά μαθητών από πόρτα, σε πόρτα, στην Αχερίτου και στο Φρέναρος.

Επίσης, ανταποκρίθηκα άμεσα στο αίτημα και δημιουργήσαμε τη νέα μονάδα αιμοκάθαρσης του νοσοκομείου μας. Διεκδικήσαμε και πετύχαμε τη μεταφορά του κτηματολογίου, της πολεοδομίας και των δικαστηρίων στην επαρχία μας. Θέλω και μπορώ να κάνω περισσότερα για όλους, γιατί έμαθα στα δύσκολα να παλεύω, να διεκδικώ και να υλοποιώ.

Έμαθα να ακούω και να είμαι δίπλα σας. Και έτσι θα συνεχίσω.