Διεκδίκηση Υποψηφιότητας Προέδρου Επαρχιακού Συμβουλίου Αμμοχώστου

Διεκδίκηση Υποψηφιότητας Προέδρου Επαρχιακού Συμβουλίου Αμμοχώστου

Φίλες και Φίλοι,

Με γνωρίζετε και ξέρετε ότι σε κάθε τι καινούργιο και ιδιαίτερα στα δύσκολα, μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε νέους… δρόμους.

Τα τελευταία 10 χρόνια, αποδείξαμε ότι μπορούμε να μετουσιώνουμε το όραμα σε πράξεις. Ως εκλεγμένος Δήμαρχος αλλά και ως Υπουργός στήριξα με έργα και ενέργειες ολόκληρη την Επαρχία Αμμοχώστου, αποκαταστήσαμε αδικίες , διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε πολύ-αναμενόμενα έργα δεκαετιών τα οποία υλοποιούνται.

Απαιτήσαμε με δυναμισμό και εξασφαλίσαμε τη μεταφορά κυβερνητικών υπηρεσιών στην επαρχία, βελτιώσαμε την αεροπορική συνδεσιμότητα, αναβαθμίσαμε τον τουρισμό, τις υποδομές και το οδικό δίκτυο της επαρχίας μας .

Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν πάντα κοντά και δίπλα στον κάθε ένα από εσάς, σε κάθε αγώνα, σε κάθε διεκδίκηση, μαζί σας στην πρώτη γραμμή και πάντα με ειλικρίνεια. Στήριξα ολόκληρη της επαρχία μου, την επαρχία μας.

Στα δύσκολα αποδείξαμε ότι μπορούμε. Σε περιόδους κρίσεων, όπως η πανδημία αναλάβαμε την ευθύνη και επαναπατρίσαμε με ασφάλεια χιλιάδες συμπατριώτες μας.

Μαζί, με την ίδια αποφασιστικότητα, μπορούμε να βάλουμε τον πήχη πιο ψηλά και να χτίσουμε το μέλλον της επαρχίας μας πάνω σε γερά θεμέλια. Μια επαρχία η οποία είχε τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση σε πληθυσμό κατά την απογραφή του 2021. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι τα παιδιά μας θα θέλουν να σπουδάσουν, να δουλέψουν και να ζήσουν στην επαρχία τους.

Τους τελευταίους μήνες, συζήτησα μαζί σας, σας άκουσα, όπως οφείλει να κάνει ο οποιοδήποτε είναι στα κοινά και έλαβα το μήνυμα σας.

Για αυτό με εφόδια την εμπειρία, την εργατικότητα την αποφασιστικότητα και την αγάπη μου προς την επαρχία μας, ανακοινώνω ότι διεκδικώ την υποψηφιότητα για τη θέση του περιφερειάρχη της Επαρχίας Αμμοχώστου, μέσα από τις διαδικασίες του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Γνωρίζω τα προβλήματα από πρώτο χέρι και μπορούμε όλοι μαζί να δώσουμε τις λύσεις. Ήρθε η ώρα, ώστε η στρατηγική της ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας και τα πλεονεκτήματα της να αγκαλιάσουν ολόκληρη την επαρχία μας , σε ολόχρονη βάση.

Ταυτόχρονα να ενισχύσουμε τη βιομηχανία, τις βιοτεχνίες μας, τη γεωργία και τη κτηνοτροφία, οι οποίες διαχρονικά ήταν η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της επαρχίας μας.

Τίποτα δεν πρέπει να μας διαχωρίζει, όταν βλέπουμε προς το μέλλον.

Εύχομαι αυτή η διαδικασία να αποτελέσει μια πλατφόρμα ανταλλαγής οράματος και εισηγήσεων για το μέλλον της επαρχίας μας και όχι πόλωσης και διαξιφισμών.

Να προτάξουμε το καλό και το μέλλον της επαρχίας μας.

Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια περιφέρεια στην οποία, οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις θα ευημερούν, οι επισκέπτες της θα την απολαμβάνουν και την ίδια ώρα οι πολίτες της θα νιώθουν περήφανοι.