Επιθεώρηση του Δημάρχου Αγίας Νάπας σε παραλίες και υπηρεσία καθαριότητας ενόψει των καλοκαιρινών μηνών

Επιθεώρηση του Δημάρχου Αγίας Νάπας σε παραλίες και υπηρεσία καθαριότητας ενόψει των καλοκαιρινών μηνών

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, κ. Γιάννης Καρούσος, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου τις παραλίες Νησί και Μακρόνησος. 

Ο κ. Καρούσος ενημερώθηκε από τον επιθεωρητή παραλιών κ. Δημήτρη Πατέρα και το προσωπικό για τα προβλήματα και την υπάρχουσα κατάσταση στις παραλίες.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τουρίστες λουόμενους από τους οποίους άκουσε τις εντυπώσεις τους, αλλά και τα εγκωμιαστικά σχόλια για το επίπεδο των παραλιών της περιοχής.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, πραγματοποίησε επιτόπια επιθεώρηση του τμήματος σαρώθρων της υπηρεσίας καθαριότητας. Μάλιστα φορώντας τη στολή της υπηρεσίας καθαριότητας έφθασε στις 5.30 στο χώρο αφετηρίας των δύο σαρώθρων, όπου ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο της υπηρεσίας καθαριότητας κ. Αντρέα Χειρίδη και από τους δύο οδηγούς για τις δυσκολίες και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν καθημερινά. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε εναλλάξ στα δύο σάρωθρα ακολουθώντας τα δρομολόγια τους.

Ο κ. Καρούσος αντιλήφθηκε «από πρώτο χέρι» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο υπηρεσίες με στόχο την άμεση επίλυση τους, έτσι ώστε ο Δήμος να είναι πανέτοιμος να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις χιλιάδες των επισκεπτών που ήδη άρχισαν να κατακλύζουν την Αγία Νάπα.

Ο κ. Γιάννης Καρούσος αμέσως μετά δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις δύο υπηρεσίες και το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν. Θα ήθελα να συγχαρώ τους υπαλλήλους του Δήμου για την αφοσίωση και το ζήλο που επιδεικνύουν στην εργασία τους. Ακολουθούν απαιτητικοί μήνες και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για το κύμα των επισκεπτών που θα έρθει στην πόλη μας. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος θα επιλύσει σύντομα τα όποια προβλήματα καταγράψαμε, αφού η καθαριότητα και η εξυπηρέτηση στις παραλίες αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για εμάς».