Η Mirror εκθειάζει τις οικογενειακές διακοπές στην Αγία Νάπα!

Η Mirror εκθειάζει τις οικογενειακές διακοπές στην Αγία Νάπα!

Τα εγκωμιαστικά σχόλια για την Αγία Νάπα από διεθνή Μέσα συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά, η βρετανική Mirror σε σχετικό της άρθρο, παρουσιάζει τον τόπο μας ως τον ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές.

Ποιος είπε ότι η Αγία Νάπα είναι αποκλειστικά νεανικός προορισμός; Σύμφωνα με την αρθρογράφο της εφημερίδας, εδώ μπορεί κανείς να βρει αυτό που ψάχνει ανεξάρτητα από την ηλικία του.

Πέρα από τη νυχτερινή ζωή για την οποία η Αγία Νάπα, η πόλη αποτελεί ιδανική επιλογή και σε οικογένειες να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης.

Από τα πεντάστερα ξενοδοχεία που παρέχουν υπηρεσίες για όλη την οικογένεια, τους γονείς και τα κάθε ηλικίας παιδιά, μέχρι και τα αμέτρητα εστιατόρια που δίνουν πολλές και ποιοτικές επιλογές, μετατρέποντας ένα απλό γεύμα σε γαστρονομική εμπειρία.

Παράλληλα, δίνεται έμφαση στις καταγάλανες παραλίες στις οποίες υπάρχουν υποδομές και εγκαταστάσεις για κάθε ηλικιακό γκρουπ, ενώ γίνεται αναφορά και στις εμπειρίες που μπορεί ν’ αποκτήσει κάθε οικογένεια με τα καραβάκια που σε πηγαίνουν στα μαγευτικά τοπία της Αγίας Νάπας.

Όπως αναφέρει και η Mirror, η Αγία Νάπα μπορεί να καλύψει σχεδόν όλα τα ενδιαφέροντα και τις απαιτήσεις, σε ένα υψηλότατο επίπεδο τουριστικής εμπειρίας.

 

Εδώ το σχετικό άρθρο.

https://www.mirror.co.uk/travel/europe/how-luxury-holiday-ayia-napa-13020696