Καθαρότερο είναι από σήμερα το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Αγίας Νάπας μετά τη λήξη της Παγκύπριας Εκστρατείας Let’s Do It Cyprus στην οποία συμμετείχε ο Δήμος Αγίας Νάπας

Καθαρότερο είναι από σήμερα το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Αγίας Νάπας μετά τη λήξη της Παγκύπριας Εκστρατείας Let’s Do It Cyprus στην οποία συμμετείχε ο Δήμος Αγίας Νάπας

Πέραν των 140 σακουλιών από σκουπίδια μάζεψαν σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου κατά τη διάρκεια της εκστρατείας καθαριότητας που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην 7η Παγκύπρια εκστρατεία “Let’s do it Cyprus! – Καθαρί-Ζω την Κύπρο σε μια μέρα”, οι εκατόν και πλέον εθελοντές οργανωμένων συνόλων του Δήμου και μεμονωμένα άτομα. 

Στην σημερινή εκστρατεία καθαριότητας του Δήμου έλαβαν μέρος εθελοντές από την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, από τα Στρατόπεδα Δημητράκη Χριστοδούλου και Φώτη Πίττα (643 Σωτήρα, 611 Σωτήρα και ο Λόχος της 7ης Ταξιαρχία Πεζικού), του Ναυτικού Παρατηρητηρίου Αγίας Νάπας, από την Νεολαία του ΑΚΕΛ Αγίας Νάπας, των Συνδέσμων Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας – Αντώνης Τσόκκος και Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας, του Ανοικτού Σχολείου Αγίας Νάπας, των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας, του Χριστιανικού Συνδέσμου και του Κατηχητικού Αγίας Νάπας, από τον Ναυαγοσωστικό ΄Ομιλο «Ευαγόρα», από το Σύνδεσμο Αυτισμού Αμμοχώστου, από τη Σχολική Εφορεία Αγίας Νάπας, , την Παιδική Λέσχη ΣΚΕ Αγίας Νάπας, από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αγίας Νάπας – Κάβο Γκρέκο, το προσωπικό του Δήμου Αγίας Νάπας, το οποίο συμμετείχε αφιλοκερδώς καθώς και ομάδα εθελοντών δημοτών και τουριστών.

Μετά το πέρας της εκστρατείας η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ευημερίας, Δημόσιας Υγείας και Καθαριότητας κυρία Τασούλα Τσοκκή, ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιάννη Καρούσου και των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και έλαβαν μέρος στην εκστρατεία, τονίζοντας ότι με τη συμμετοχή τους συνέβαλα στο να παραμείνουν οι φυσικές ομορφιές της χώρας μας καθαρές.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε στις συντονίστριες της εκστρατείας καθαριότητας κυρίες Χρύσω Καλλίσσιη, (Υγειονομικό Λειτουργό του Δήμου) και Μαρία Τοφινή Τσαντίλα (Πολιτιστικό Λειτουργό του Δήμου καθώς και σε όλο το προσωπικό για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή και προσφορά.

Ως γνωστό η παγκύπρια εκστρατεία “Let’s do it Cyprus! – Καθαρί-Ζω την Κύπρο σε μια μέρα” τελεί υπό την αιγίδα της επιτρόπου Περιβάλλοντος κυρίας Ιωάννας Παναγιώτου και στόχο έχει την απαλλαγή της χώρας μας από τα σκουπίδια.