Νέα διεθνής διάκριση για την Αγία Νάπα – Κορυφαίος επενδυτικός προορισμός

Νέα διεθνής διάκριση για την Αγία Νάπα – Κορυφαίος επενδυτικός προορισμός

Ακόμα μία διεθνή διάκριση πέτυχε η Αγία Νάπα, που εντάσσεται πλέον ανάμεσα στους κορυφαίους επενδυτικούς προορισμούς της Ευρώπης ως “Prime City Destination for Investment and Innovation”. Αυτό επισφραγίστηκε κατά τη σημερινή τελετή ένταξης της πόλης στο πρόγραμμα «The Prime Business Destinations” του “Europe Business Assembly” που έλαβε χώρα στην έδρα του οργανισμού, στην Οξφόρδη.

Στο εν λόγω πρόγραμμα εντάσσονται περιοχές που επιδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για προσέλκυση επενδύσεων και που αναλαμβάνουν συγκεκριμένες δράσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Λειτουργεί ταυτόχρονα και ως εργαλείο για την προσέλκυση νέων επενδυτών, που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν σε περιοχές που χαρακτηρίζονται για την προαγωγή της καινοτομίας και της ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, κ. Γιάννης Καρούσος κατά την τελετή απόδοσης της πιστοποίησης σημείωσε:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη σημερινή τελετή, διότι αποδεικνύει πως όταν υπάρχει όραμα, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η πιστοποίηση που λαμβάνει σήμερα η Αγία Νάπα, ως ένας κορυφαίος επενδυτικός προορισμός, είναι αποτέλεσμα συστηματικής και διαρκούς προσπάθειας.

Είμαι πεπεισμένος, ότι αυτή η διάκριση θα αποτελέσει την αφετηρία για την περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση άλλωστε εργαζόμαστε διαρκώς, διαμορφώνοντας όλες τις προϋποθέσεις που θα καταστίσουν την Αγία Νάπα έναν κορυφαίο προορισμό, που θα συνδυάζει την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό».