Νέα τιμητική διάκριση για το Nissi Beach. Βρίσκεται στις κορυφαίες παραλίες παγκοσμίως σε αξία!

Νέα τιμητική διάκριση για το Nissi Beach. Βρίσκεται στις κορυφαίες παραλίες παγκοσμίως σε αξία!

Η παραλία Nissi Beach της Αγίας Νάπας συνεχίζει να συλλέγει εγκωμιαστικά σχόλια και να φιγουράρει σε λίστες με τις κορυφαίες παραλίες του κόσμου, δίπλα στις πασίγνωστες Coba Cabana της Βραζιλίας, την Pampelonne στο St. Tropez της Γαλλίας και την Venice Beach της Καλιφόρνιας.

Mετά τα τιμητικά δημοσιεύματα από το CNN και το Trip Advisor, έρχεται η ιστοσελίδα Canvas Holidays, να συμπεριλαμβάνει το Nissi Beach στις 15 κορυφαίες, σε αξία, παραλίες του κόσμου!

Το Canvas Holidays, πέρα από την ομορφιά της κάθε παραλίας, εστιάζει στην κτηματική αξία που έχει η κάθε μια από αυτές. Πολλαπλασιάζει το μ.ο. τιμής ανά τετραγωνικό μέτρο στην ίδια περιοχή, με το μέγεθος της κάθε παραλίας, υπολογίζοντας τη συνολική αξία τους.

Με αυτή τη μέθοδο και ακολουθώντας την Waikiki beach της Χονολολού (αξία 50 εκ. αγγλικές λίρες), η εκτιμώμενη συνολική αξία του Nissi Beach, ανέρχεται στα 25 εκ. αγγλικές λίρες, υπερδιπλάσια από την αμέσως επόμενη παραλία που βρίσκεται στη λίστα, την Praia Dona Ana της Πορτογαλία (11 εκ. αγγλικές λίρες).

Εδώ μπορείτε να βρείτε το σχετικό δημοσίευμα.

https://www.canvasholidays.co.uk/blog/2018/06/07/worlds-best-beaches-cost/