Ξένοι επισκέπτες τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο, κ. Γιάννη Καρούσο, για τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα

Ξένοι επισκέπτες τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο, κ. Γιάννη Καρούσο, για τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα

Σαράντα επισκέψεις πραγματοποίησε από το 1978 μέχρι σήμερα ο Βρετανός Alan Barratt μαζί με τη σύζυγό του Hanne Barratt από τη Δανία.

Το ζεύγος τίμησε με αναμνηστική πλακέτα και με το έμβλημα του Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος, σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 5 Ιουλίου, στο χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου,  παρουσία Κύπριων φίλων τους.

Καλωσορίζοντας τους νέους πρεσβευτές κ. Καρούσος προέβη σε επεξήγηση του θεσμού  του “Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας” και τους στόχους που έχει θέσει με την θέσπισή του ο Δήμος τα τελευταία χρόνια.

Εξέφρασε επίσης τις εγκάρδιες του ευχαριστίες  τόσο για τις πολλαπλές επισκέψεις τους όσο και για την ιδιαίτερη προτίμησή τους στο δημοφιλή τουριστικό μας θέρετρο. “Η έμπρακτη αγάπη σας για την πόλη μας” υπογράμμισε, “αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αφού την προβάλλεται στο εξωτερικό ως ένα καθ’ όλα αξιόλογο τουριστικό προορισμό, γι’ αυτό κι εμείς σήμερα πέρα από τη βράβευση σας,  σας εντάσσουμε στην μεγάλη οικογένεια των φίλων της Αγίας Νάπας”.