Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας επιθεώρησε τις παραλίες

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας επιθεώρησε τις παραλίες

Σε επιθεώρηση των παραλιών «Νησί», «Μακρόνησος», «Βαθειά Γωνιά» και «Περνέρα» με επιτόπου επίσκεψη, προχώρησε σήμερα Τετάρτη, 27 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος. Κατά την περιοδεία του, ενημερώθηκε από τον επιθεωρητή και το προσωπικό που εργάζεται στις παραλίες, αναφορικά με τα προβλήματα που παρουσιάζονται και άκουσε τις εισηγήσεις τους, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες

Ο κ. Καρούσος συνομίλησε επίσης με αρκετούς ξένους και Κύπριους επισκέπτες, από τους οποίους απεκόμισε εγκωμιαστικά σχόλια, τόσο για την καθαριότητα, όσο και για την τάξη που επικρατεί στις παραλίες.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την σημερινή επίσκεψή του, τόσο για την καλή δουλειά που γίνεται από το Τμήμα παραλιών, όσο και για την εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζουν γενικότερα όλες οι παραλίες. Το στοιχείο αυτό άλλωστε αντανακλάται και από τα θετικά σχόλια που εκφράζουν, τόσο οι ξένοι, όσο και οι ντόπιοι επισκέπτες.

 

Εξέφρασε τέλος, την πεποίθηση ότι με τις κατάλληλες ενέργειες, οι οποίες θα γίνουν στο άμεσο μέλλον, η θετική εικόνα που παρουσιάζεται σήμερα στις παραλίες, θα γίνει ακόμη καλύτερη.