Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ με θέμα το νομοσχέδιο της μεταρρύθμισης των Δήμων

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ με θέμα το νομοσχέδιο της μεταρρύθμισης των Δήμων

Στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, με θέμα το επερχόμενο νομοσχέδιο της μεταρρύθμισης των Δήμων, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλα Παπαδόπουλο. 

Ο κ. Γιάννης Καρούσος ενημέρωσε τον κ. Παπαδόπουλο για τις ιδιαιτερότητες της περίπτωσης της Αγίας Νάπας και η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική.

Μετά την συνάντηση ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, κ. Νικόλα Παπαδόπουλο. Είχαμε μία ειλικρινής συζήτηση, όπου είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στον κ. Παπαδόπουλο τις θέσεις μας για τη μεταρρύθμιση, αλλά και τους λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ότι η Αγία Νάπα δεν πρέπει να συνενωθεί με κανέναν. Η Αγία Νάπα είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση και οφείλουμε ως τέτοια να την προσεγγίσουμε.

Παράλληλα, γνωστοποιήσαμε στην ηγεσία του ΔΗΚΟ τις εισηγήσεις μας για τη μεταρρύθμιση και πως αυτή θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής των δημοτών μας. Είμαστε υπέρ της μεταρρύθμισης, αλλά με ορισμένες προϋποθέσεις. Έχουμε επιχειρήματα, τα οποία έχουμε καταθέσει και στον Υπουργό».

Ο κύκλος επαφών του Δημάρχου Αγίας Νάπας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.