Παρουσιάστηκε το αναμνηστικό γραμματόσημο για τα 60χρονα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού

Παρουσιάστηκε το αναμνηστικό γραμματόσημο για τα 60χρονα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού

Το αναμνηστικό γραμματόσημο που εκδόθηκε και κυκλοφορεί από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία με αφορμή τα 60χρονα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού, παρουσιάστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσου.

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, ο Υπουργός Μεταφορών εξήρε τις δράσεις του ΕΒΕ Λεμεσού και επεσήμανε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισε το Επιμελητήριο στα 60 χρόνια ύπαρξής του για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας της Επαρχίας Λεμεσού, καθώς και της κυπριακής οικονομίας ευρύτερα.

Σε κάθε μεγάλη κρίση που έπληξε σοβαρά την οικονομία της χώρας, το ΕΒΕ Λεμεσού πρωτοστάτησε με στοχευμένες εισηγήσεις και παρεμβάσεις για την ανάκαμψη και τη στήριξη των μελών του. Το Λιμάνι, οι υψηλού επιπέδου υποδομές, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το παραλιακό μέτωπο, η ανάπλαση του παραδοσιακού πυρήνα, η προσέλκυση ξένων επενδύσεων, η οικοδομική ανάπτυξη, είναι μόνο μερικά από τα επιτεύγματα που έχει να επιδείξει η Λεμεσός και που έγιναν πράξη με τη συμβολή του τοπικού Επιμελητηρίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Καρούσος, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ένα Υπουργείο με αναπτυξιακό προσανατολισμό, στηρίζει και ενισχύει το πολυεπίπεδο και σημαντικό έργο του ΕΒΕ Λεμεσού. Σε αυτό το πλαίσιο, μέσω των Κυπριακών Ταχυδρομείων, το ΥΜΕΕ προχώρησε στην έκδοση και την κυκλοφορία αναμνηστικού γραμματοσήμου για τα 60χρονα του Επιμελητηρίου Λεμεσού, συμβάλλοντας έτσι στη συνέχιση του πολύτιμου για το οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας έργου που επιτελεί.