Προχωρεί η συνεργασία μεταξύ των αδελφοποιημένων πόλεων Αγίας Νάπας και Γκελεντζίκ

Προχωρεί η συνεργασία μεταξύ των αδελφοποιημένων πόλεων Αγίας Νάπας και Γκελεντζίκ

Τις βάσεις για τα επόμενα βήματα της συνεργασίας μεταξύ των δύο πόλεων με έμφαση στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας καθώς και θέματα που άπτονται της νεολαίας έθεσαν οι Δήμαρχοι Αγίας Νάπας και Γκελεντζίκ κ.κ Γιάννης Καρούσος και Χριέστιν Βικτόρ κατά τη διάρκεια της επίσημης συνάντησης τους που έγινε χθες Δευτέρα 4 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Ρωσικής Πόλης.

Οι δύο Δήμαρχοι συμφώνησαν επίσης ότι θα προχωρήσουν στις ανταλλαγές πολιτιστικών και επισκέψεων ομάδων τοπικών φορέων από την κάθε πόλη και συζήτησαν εκτενώς τους τρόπους που θα προβάλει η μία πόλη την άλλη στην χώρα της.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Καρούσος δήλωσε ότι είχε μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Χριέστιν Βικτόρ και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το γεγονός ότι μετά από αυτή την επίσκεψη έχουν τεθεί γερές βάσεις έτσι ώστε οι δύο πόλεις να προχωρήσουν με έμπρακτο πλέον τρόπο τη συνεργασία τους.

Το Γκελεντζίκ πρόσθεσε είναι μία από τις καλύτερες τουριστικές πόλεις της Ρωσίας, η οποία φιλοξενεί πέρα των 4εκ τουριστών το χρόνο. «Εμείς ως μία πόλη εξίσου τουριστική θα αξιοποιήσουμε αυτό το γεγονός και θα προβάλουμε με κάθε τρόπο την πόλη μας στο δημοφιλέστερο αυτό ρωσικό θέρετρο».

Ο κ. Καρούσος εξέφρασε παράλληλα τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία.