Σε τροχιά αναβάθμισης τα Κυπριακά Ταχυδρομεία – Επίσκεψη ΥΜΕΕ στο Κέντρο Πολίτη Ξυλοφάγου

Σε τροχιά αναβάθμισης τα Κυπριακά Ταχυδρομεία – Επίσκεψη ΥΜΕΕ στο Κέντρο Πολίτη Ξυλοφάγου

Το Κέντρο Πολίτη Ξυλοφάγου επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος, συνοδευόμενος από τον Κοινοτάρχη Ξυλοφάγου κ. Γεώργιο Τάσου, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που προσφέρονται και την ανταπόκριση των πολιτών στη λειτουργία του Ταχυδρομείου και του ΚΕΠΟ στην Κοινότητα.

Όπως είπε ο κ. Καρούσος, η δημιουργία του ΚΕΠΟ στην Κοινότητα Ξυλοφάγου ήταν ένα διαχρονικό αίτημα της Κοινότητας που έχει ικανοποιηθεί από την Κυβέρνηση, η οποία δείχνει έμπρακτα ότι βρίσκεται κοντά στους πολίτες.

Σύμφωνα με τον κ. Καρούσο, το Κέντρο Πολίτη Ξυλοφάγου προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών προς τους κατοίκους της Κοινότητας και της ευρύτερης περιοχής των Κοκκινοχωρίων και χαρακτήρισε ενθαρρυντική τη διαπίστωση ότι η λειτουργία τόσο του Ταχυδρομικού Γραφείου όσο και του ΚΕΠΟ στην περιοχή, έχει τύχει θερμής αποδοχής από τους πολίτες, που καθημερινά χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες.

Στόχος, επεσήμανε ο Υπουργός Μεταφορών, είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των Κυπριακών Ταχυδρομείων προς όφελος των πολιτών. Σημείωσε δε πως γίνονται συνεχώς ενέργειες από τη Διεύθυνση των Κυπριακών Ταχυδρομείων και το Υπουργείο για να καταρτιστεί ένα πλάνο για την αναδιοργάνωση και την αναβάθμιση τους, ενισχύοντας τις υφιστάμενες υπηρεσίες και εντάσσοντας περισσότερες για να καλυφθούν οι ανάγκες των πολιτών.