Σκωτσέζοι τουρίστες, οι νέοι πρεσβευτές της Αγίας Νάπας

Σκωτσέζοι τουρίστες, οι νέοι πρεσβευτές της Αγίας Νάπας

Σε ειδική τελετή που έγινε τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018,  στο χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου, η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Τασούλα Τσοκκή Κουμή, τίμησε τους  επισκέπτες από τη Σκωτία με αναμνηστική πλακέτα και το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

Ο λόγος για  το ζεύγος James και Barbara Reynolds, το οποίο ήρθε στην Αγία Νάπα για να περάσει τις διακοπές του 26 φορές, πράγμα που καταδεικνύει τόσο την μεγάλη τους προτίμηση όσο και την τεράστια τουριστική ανάπτυξη που έχει περιέλθει στον τόπο μας.

Η κυρία Κουμή ευχαρίστησε το ζευγάρι για τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις του, καθώς και για την ιδιαίτερη προτίμηση που δείχνουν για 26 συναπτά έτη για το δημοφιλή τουριστικό θέρετρο της Κύπρου.

«Οι 26 επισκέψεις σας στην πόλη μας», προσέθεσε, «αποδεικνύουν το μέγεθος της αγάπης σας προς την Αγία Νάπα και θα έλεγα ότι αποτελεί τον καταλύτη για την ανάδειξή της σε ένα από τους πιο αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου».

Ανέφερε επίσης ότι ανήκουν πλέον στην μεγάλη οικογένεια των πιστών φίλων της Αγίας Νάπας και τους ευχήθηκε να πραγματοποιήσουν  στην πόλη μας πολλές ακόμη επισκέψεις.