Στέφθηκε με επιτυχία το 25ο Παιδικό Φεστιβάλ και 11ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού του Δήμου Αγίας Νάπας

Στέφθηκε με επιτυχία το 25ο Παιδικό Φεστιβάλ και 11ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού του Δήμου Αγίας Νάπας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας το 25ο Παιδικό Φεστιβάλ και 11ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού, το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Νάπας. 
Εκατοντάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους κατέκλυσαν από νωρίς το απόγευμα το Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας όπου είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν και να χαρούν τον νεαρό τραγουδιστή Νάσο, τους Youtubers Πουρνάρα, Νatasha Kay, Mazlimaz και Mario Tube, να λάβουν μέρος στις γωνιές δραστηριοτήτων όπως Χειροτεχνία, Ζωγραφική/Αγιογραφία, Αγγειοπλαστική, Πλαστελίνη, Ζωγραφική Προσώπου, να κατασκευάσουν πρωτότυπα παιγνίδια και κατασκευές, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στη Ξιφασκία και να παίξουν Καλαθόσφαιρα με τους Peace Players – Cyprus.

Oι Μικροί Μάγειρες του Ανοικτού Σχολείου έφτιαξαν με πολύ μεράκι ωραιότατες φάφλες και τις πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους. Επίσης είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην Ρομποτική από τους εκπαιδευτικούς του Ανοικτού Σχολείου, κάνοντας πρώτα βήματα με Lego We Do και από τα Τμήματα Ρομποτικής του Πολιτιστικού Ομίλου Απόπλους Φρενάρους με εκπαιδεύτρια την Κατερίνα Χατζηγεωργίου και την ομάδα της, οι οποίοι παρουσίασαν Next Spin Art, Encino ERP Pro programming, Meet Edison Sumo Wrestling & Barcode Programming, Next race car, Pre boot car.

Τα παιδιά πέρασαν όμορφες στιγμές και φωτογραφήθηκαν με τις αγαπημένες Μασκότ από την ομάδα «Πολύχρωμη Διασκέδαση» τις Μασκότ Mirror People, Mirror Unicorns και Polar Bear και τις Μαζορέτες της Αιμιλίας Σαλούτα. Ενημερώθηκαν επίσης από την Αστυνομικό της Γειτονιάς για τον Παρατηρητή και τον Αστυνομικό της Γειτονιάς, η οποία τους πρόσφερε αναμνηστικά δωράκια απόλαυσαν το παγωτό που τους πρόσφερε δωρεάν η Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας Π.Ο.Π.Ο και είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν βιβλία της αρεσκείας τους από την Έκθεση βιβλίου.

Στο χώρο λειτουργούσαν περίπτερα των Συνδέσμων γονέων του Δημοτικού Σχολείου «Αντώνης Τσόκκος» και του Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας, όπου πωλούνταν διάφορες λιχουδιές και τα κέρδη από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τις ανάγκες των δύο σχολείων.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τις διευθύνσεις του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας, τους Συνδέσμους Γονέων, το Ανοικτό Σχολείο, την Εκκλησία Αγίας Νάπας και όλους τους εθελοντές για την αγαστή συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά τους, οι οποίοι όπως επισήμανε συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση του Φεστιβάλ.