Στην αδελφοποιημένη πόλη Γκελεντζίκ βρίσκεται ο Δήμαρχος Αγάις Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος – Πάρκο αφιερωμένο στην Αγία Νάπα

Στην αδελφοποιημένη πόλη Γκελεντζίκ βρίσκεται ο Δήμαρχος Αγάις Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος – Πάρκο αφιερωμένο στην Αγία Νάπα

Το Πάρκο που φέρει το όνομα της Αγίας Νάπας επισκέφθηκε χθες Κυριακή 3 Ιουνίου ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος, ο οποίος μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Ζαννέττου βρίσκονται από προχθές Παρασκευή στην Ρωσική αδελφοποιημένη πόλη Γκελεντζίκ μετά από πρόσκληση του Δημάρχου της πόλης κ. Χριέστιν Βικτόρ για να παραστούν στα εγκαίνια των εκδηλώσεων της νέας Καλοκαιρινής περιόδου.
Φανερά συγκινημένος ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας ευχαρίστησε τις Τοπικές Αρχές τόσο του Γκελεντζίκ καθώς και της Καμπαρτίνκα για την πρωτοβουλία τους να δημιουργήσουν Πάρκο αφιερωμένο στην Αγία Νάπα. Αυτή η ενέργεια πρόσθεσε τιμά ιδιαίτερα την πόλη μας και τους κατοίκους της.

Εξάλλου, το Σάββατο 2 Ιουνίου ο κ. Καρούσος παρέστη στην τελετή εγκαινίων των εκδηλώσεων της καλοκαιρινής περιόδου όπου χαιρέτισε την εκδήλωση. Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο του Γκελεντζίκ για την πρόσκληση επισημαίνοντας τους στενούς δεσμούς που αναπτύχθηκαν μεταξύ των δύο πόλεων τον τελευταίο ενάμιση χρόνο καθώς και τα κοινά χαρακτηριστικά που δένουν τις δύο πόλεις όπως το γεγονός ότι και οι δύο είναι οι καλύτεροι τουριστικοί προορισμοί στις χώρες τους. Ενθουσιασμένος για την άρτια διοργάνωση εξέφρασε τα συγχαρητήρια του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίας Νάπας έχει μέχρι στιγμής επισκεφθεί αξιόλογα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής ενώ σήμερα Δευτέρα 4 Ιουνίου θα τύχει γύρω στο μεσημέρι επίσημης υποδοχής στο Δημαρχείο του Γκελεντζίκ και αργά το απόγευμα αναχωρεί για τη χώρα μας.