Στη δικαιοδοσία του Δήμου Αγίας Νάπας ακίνητο της πρώην ΣΠΕ ύψους 1,2 εκ. ευρώ

Στη δικαιοδοσία του Δήμου Αγίας Νάπας ακίνητο της πρώην ΣΠΕ ύψους 1,2 εκ. ευρώ

Στο Δήμο Αγίας Νάπας ανήκει πλέον ακίνητο της πρώην ΣΠΕ Αγίας Νάπας μετά τη μεταβίβαση του ακινήτου, η οποία έγινε σήμερα Τετάρτη 22 Μαϊου 2019 στο Κτηματολόγιο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. 
Πρόκειται για το ακίνητο που βρίσκεται στο κέντρο της Αγίας Νάπας, βόρεια του Μοναστηριού και το οποίο περιλαμβάνει καταστήματα, γραφεία και Κέντρο Αναψυχής συνολικού κόστους 1.2εκ ευρώ.

Την μεταβίβαση υπέγραψαν ενώπιον Λειτουργού του Κτηματολογίου ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος και εκπρόσωπος της Εταιρείας Αltamira. Το κόστος της αγοράς του ακινήτου καλύφθηκε από τα πλεονάσματα του Δήμου τα οποία απέκτησε τα τελευταία χρόνια.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίησή του για το περιουσιακό στοιχείο της πρώην ΣΠΕ που επιστρέφει στον Δήμο Αγίας Νάπας, το οποίο όπως είπε θα χρησιμοποιηθεί για κοινωφελείς σκοπούς: «Η δέσμευσή μας προς τους δημότες μας ότι τα πλεονάσματα που δημιουργήσαμε τα τελευταία χρόνια θα τα χρησιμοποιήσουμε στην αγορά ακίνητης περιουσίας για κοινό όφελος το κάναμε πράξη».

«Είμαστε αποφασισμένοι» πρόσθεσε ο κ. Καρούσος, «να αποκτήσει ο Δήμος μας όλα τα περιουσιακά στοιχεία που ανήκαν στην πρώην ΣΠΕ Αγίας Νάπας, ανεξαρτήτου κόστους, έτσι ώστε να επιστραφούν στους δημότες της – εκεί όπου πραγματικά ανήκουν. Το οφείλουμε στους προγόνους μας και στις νέες γενιές».