Το ΥΜΕΕ μοίρασε δώρα και ευχές στο «Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος»

Το ΥΜΕΕ μοίρασε δώρα και ευχές στο «Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος»

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, το προσωπικό του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων συνέλεξε χριστουγεννιάτικα δώρα και χρηματικό ποσό, τα οποία διανεμήθηκαν σήμερα από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννη Καρούσο και τη Διεύθυνση του Υπουργείου στο «Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος».

Ο κ. Υπουργός ανέφερε ότι η μεγάλη φιλανθρωπική δράση σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας που ανέπτυξε το «Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος» αποτελεί ένδειξη του ανθρωπισμού που διακατέχει τους κατοίκους της περιοχής της ελεύθερης Αμμοχώστου και ευχήθηκε στο προσωπικό, στους εθελοντές και στους διαμένοντες του πιο πάνω κέντρου καλά Χριστούγεννα και καλή νέα χρονιά.

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, η Διεύθυνση και το προσωπικό του Υπουργείου συγχαίρουν για ακόμη μία φορά τους εργαζόμενους και τους εθελοντές στο «Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος» για την αφειδώλευτη προσφορά τους και το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν στην κοινωνία.