Τρία ζευγάρια από την Μεγάλη Βρετανία ανακηρύχθηκαν σε πρέσβεις του τουρισμού της Αγίας Νάπας

Τρία ζευγάρια από την Μεγάλη Βρετανία ανακηρύχθηκαν σε πρέσβεις του τουρισμού της Αγίας Νάπας

΄Εξι Βρετανοί τακτικοί επισκέπτες τιμήθηκαν σήμερα, Τρίτη 26 Ιουνίου με το έμβλημα του Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας και με  αναμνηστική πλακέτα για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα.

Την ανώτατη διάκριση του Δήμου απένειμε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέτου κατά τη διάρκεια σεμνής τελετής, η οποία έγινε στο χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου.

Οι τιμηθέντες είναι οι Bill και Margaret Taylor, oι οποίοι επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα 48 φορές, David και Carole Smith 30 φορές,  ενώ oι Keith και Josephine Willmott 18.

Ο κ. Ζαννέττου ευχαρίστησε τους νέους πρεσβευτές για τις επί σειρά ετών επαναλαμβανόμενες επισκέψεις τους, οι οποίες όπως ανέφερε αποδεικνύουν περίτρανα την ιδιαίτερη προτίμησή τους στην Αγία Νάπα.

Πρόσθεσε επίσης, ότι η επιβράβευση των τακτικών επισκεπτών αποτελεί για την Τοπική Αρχή της Αγίας Νάπας ύψιστης σημασίας και «είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ανταποδώσουμε στους πιστούς φίλους της πόλης μας αυτή την μεγάλη και έμπρακτη αγάπη τους», κατέληξε ο Αντιδήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου.