Υπογράφηκε το Συμβόλαιο για την Κατασκευή Κυκλικού Κόμβου στη Δευτερά

Υπογράφηκε το Συμβόλαιο για την Κατασκευή Κυκλικού Κόμβου στη Δευτερά

Υπογράφηκε σήμερα, στο Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Συμβόλαιο για την Κατασκευή Κυκλικού Κόμβου στη Δευτερά.  Το Συμβόλαιο υπέγραψαν, εκ μέρους της Κυβέρνησης, ο Διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων Έργων κος Αντώνης Κουτσούλλης και εκ μέρους της Εταιρείας «Πέψης & Υιός Εργοληπτική Λτδ», ο Γενικός Διευθυντής της, κ. Πανίκος Χρυσοστόμου.

Το Έργο βρίσκεται στην Επαρχία Λευκωσίας, στην Κάτω Δευτερά στη συμβολή του κύριου δρόμου Ανθούπολης – Παλαιχωρίου με τις οδούς Αγίας Μαρίνας και Ποσειδώνος (παρά τα γήπεδα Futsal).

Το Έργο αφορά την κατασκευή κυκλικού κόμβου, καθώς και βελτίωση και ανακατασκευή τμημάτων των δρόμων που συνδέονται σε αυτόν.  Το Έργο περιλαμβάνει τα πιο κάτω:

i)             Κατασκευή κυκλικού κόμβου επί του κύριου δρόμου Ανθούπολης – Παλαιχωρίου,

ii)            Βελτίωση και ανακατασκευή τμημάτων των δρόμων που συνδέονται στον κυκλικό κόμβο: Προς Παλαιχώρι (54μ), προς Λευκωσία (102μ), προς Δευτερά (32μ) και Ποσειδώνος – γήπεδα Futsal (65μ),

iii)           Εργασίες υπηρεσιών,

iv)           Κατασκευή πεζοδρομίων καθώς και δύο κόλπων στάσης λεωφορείων σε τμήματα του κύριου δρόμου, προς Ανθούπολη και προς Παλαιχώρι.

Η υλοποίηση του Έργου προγραμματίζεται να αρχίσει τον Οκτώβριο 2021, με διάρκεια εκτέλεσης 6 μήνες και κόστος €306.700,00 συν Φ.Π.Α.