Υπουργός Μεταφορών: O κοινός στόχος ενώνει δυνάμεις που στο τέλος της ημέρας ο τελικός αποδέκτης, είναι ο πολίτης

Υπουργός Μεταφορών: O κοινός στόχος ενώνει δυνάμεις που στο τέλος της ημέρας ο τελικός αποδέκτης, είναι ο πολίτης

Στις δράσεις και στην συνεχή  συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου μέσα από εποικοδομητικό διάλογο για την επιτυχία της αποστολής του αναφέρθηκε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που διοργάνωσε το Γραφείο Επιτρόπου Επικοινωνιών για τη Ρύθμιση των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών για την κυκλοφορία αναμνηστικού γραμματοσήμου για τα 20χρονα του Γραφείου Επιτρόπου.

Σε χαιρετισμό του στη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Καρούσος αναφέρθηκε στον κοινό στόχο τόσο του Υπουργείου όσο και του Επιτρόπου για την διασφάλιση των συμφερόντων των καταναλωτών σε σχέση με τις τιμές και την διαθεσιμότητα της αγοράς καθώς και στην προώθηση ανάπτυξης της οικονομίας, μέσω της ανάπτυξης του ανταγωνισμού. Προσθέτοντας ο Υπουργός Μεταφορών αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ελέγχου της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και της εγγύησης παροχής μιας ελάχιστης δέσμης υπηρεσιών Καθολικής Υπηρεσίας, τόσο στην αγορά των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, όσο και στην αγορά των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών.

Καταληκτικά ο κ. Καρούσος τόνισε ότι  «Με γνώμονα τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες, το Κράτος διατηρεί αγαστή συνεργασία με ανεξάρτητους θεσμούς και αναδεικνύει το πολύτιμο έργο και τη συνεισφορά τους στην κοινωνία.» Προς αυτή την κατεύθυνση πρόσθεσε ο κ. Υπουργός, αποσκοπεί η έκδοση και η κυκλοφορία από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία του επετειακού αναμνηστικού γραμματοσήμου, με αφορμή τα 20χρονα λειτουργίας του Γραφείου του Επιτρόπου Επικοινωνιών.

Τέλος ο Υπουργός ευχήθηκε Χρόνια πολλά και παραγωγικά και διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων  και οι Υπηρεσίες του θα βρίσκονται στο πλευρό του Επίτροπου για την ενίσχυση του Έργου που υλοποιεί.