Χρυσό βραβείο στα Cyprus Tourism Awards 2019 για το project Always Ayia Napa στην κατηγορία Branding! 3 βραβεία συνολικά για τον Δήμο Αγίας Νάπας

Χρυσό βραβείο στα Cyprus Tourism Awards 2019 για το project Always Ayia Napa στην κατηγορία Branding! 3 βραβεία συνολικά για τον Δήμο Αγίας Νάπας

Το project Always Ayia Napa, η προσπάθεια του rebranding του τουριστικού προϊόντος της Αγίας Νάπας κέρδισε το GOLD AWARD στην κατηγορία Branding στα Cyprus Tourism Awards 2019, την πιο σημαντική εκδήλωση για τον Κυπριακό Τουρισμό! 

To Always Ayia Napa, το rebranding του τουριστικού προϊόντος της Αγίας Νάπας με έμφαση στην ψηφιακή προώθηση και την ποιοτική αναβάθμιση, είναι μία ιδέα και απόφαση του Δήμου Αγίας Νάπας, την οποία υλοποίησε μετά από διεθνή διαγωνισμό η Red Wolf Digital Group και η W2 Strategy. Επιπλέον, βραβεύτηκαν το Πάρκο Γλυπτικής της Αγίας Νάπας και το Ayia Napa Triathlon, δύο δράσεις που αναβαθμίζουν και επεκτείνουν την τουριστική περίοδο του Δήμου της Αγίας Νάπας.

Ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος τόνισε ότι: «Το χρυσό βραβείο για το έργο Always Ayia Napa στα κυπριακά βραβεία τουρισμού αποτελεί για όλους μας στον Δήμο μία ιδιαίτερη τιμή και επιβράβευση για την προσπάθεια που καταβάλλουμε να αναβαθμιστεί το τουριστικό προϊόν της Αγίας Νάπας και να εκσυγχρονιστούν οι τρόποι προώθησής του. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το βραβείο που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε στο έργο μας στον Δήμο της Αγίας Νάπας έχουμε λαβει συνολικά 3 βραβεία αφου εχουν βραβευθεί με αργυρό το Ayia Napa Triathlon αλλα και το παρκο γλυπτικής με χάλκινο ».

Ο Γενικός Διευθυντής της Red Wolf Digital Group, κ. Κώστας Ντάλτας, μετά τη βράβευση, επεσήμανε ότι: «Το έργο του rebranding της Αγίας Νάπας απαίτησε μεγάλη προσπάθεια και συνεργασία από όλους τους συντελεστές, που έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό. Είναι όμορφο να αναγνωρίζεται η προσπάθεια που έχει γίνει από έναν τόσο σημαντικό θεσμό όσο τα Cyprus Tourism Awards και ειδικά με το χρυσό βραβείο για την κατηγορία branding».

Από την πλευρά της W2Strategy, ο κ. Κωστής Καπόπουλος πρόσθεσε ότι: «Η Αγία Νάπα είναι ένα παγκόσμιο τουριστικό brand με ιδιαίτερη απήχηση και η προσπάθεια για rebranding της περιοχής ως τουριστικού προορισμού ήταν μία ιδιαίτερη πρόκληση για όλους μας. Βραβεύσεις όπως αυτές στα κυπριακά βραβεία τουρισμού αναγνωρίζουν το έργο μας και μας βοηθούν για τη συνέχεια».