Αρχίζουν την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου οι χειμερινές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Νάπας «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018-2019»

Αρχίζουν την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου οι χειμερινές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Νάπας «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018-2019»

Ο Δήμος Αγίας Νάπας, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού,διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά Χειμερινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις με τίτλο «Πολιτιστικός Χειμώνας 2018-2019», έναν θεσμό με διεθνή αναγνώριση που καλύπτει την περίοδο από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων. 

Στόχοι«Πολιτιστικού Χειμώνα» είναι η παρουσίαση της κουλτούρας της Κύπρου, η παροχή ποιοτικής ψυχαγωγίας για τους δημότες αλλά και τους τουρίστες και η αναβάθμιση του Χειμερινού Τουριστικού Προϊόντοςμέσω της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου. Αξίζει να αναφέρει κανείς ότι, μέσω των εκδηλώσεων αυτών, προσφέρεται η ευκαιρία σε διάφορες καλλιτεχνικές ομάδες, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές, να προβάλουν το έργο τους. Λαμβάνουν μέρος αξιόλογα τοπικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα που παρουσιάζουν πολλά είδη μουσικής όπως κλασική μουσική, ορχήστρες δωματίου, μουσική jazz, έντεχνο ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και χορευτικές παραστάσεις με διάφορες θεματικές, όπως μπαλέτο, σύγχρονος χορός, κυπριακοί και ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί κ.ά.Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα προσφέρεται στους επισκέπτες κυπριακός καφές και κρασί.

Φέτος ο «Πολιτιστικός Χειμώνας 2018-2019» αρχίζειτην Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018και διαρκεί μέχρι τέλος Μάρτιου. Σημειώνεται ότι η πανηγυρική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου 2018 και σηματοδοτεί για δεύτερη χρόνια τη διεξαγωγή του Χριστουγεννιάτικου Μαραθώνιου Αγίας Νάπας.

Η κοσμοπολίτικη και πολυαγαπημένη Αγία Νάπα, ένας μικρός επίγειος παράδεισος για πολλούς, κρατά ακόμη την Παράδοση με σεβασμό και αγάπη. O πολιτισμός για τον Δήμο αποτελεί μια αισιόδοξη αντίληψη της ζωής που αναδεικνύει τα ωραιότερα στοιχεία της κυπριακής κουλτούρας και φιλοξενίας, επιβεβαιώνοντας έτσι την πραγματική ταυτότητα του νησιού μας.

Τις πύλες των εκδηλώσεων του «Πολιτιστικού Χειμώνα 2018-2019»θα ανοίξει ο Χορευτικός Όμιλος Δήμου Αγίας Νάπας την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 με Κυπριακούς και Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Οι εκδηλώσεις θα διεξάγονται κάθε Πέμπτη στις 8.00μ.μ.στην κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αγίας Νάπας και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.