Με μία δέσμευση ευθύνης: Ενδιάμεση Αξιολόγηση σε περίπτωση εκλογής μου – Θα αποχωρήσω εάν το ζητήσει η πλειοψηφία έστω και ενός δημοτικού διαμερίσματος

Με μία δέσμευση ευθύνης: Ενδιάμεση Αξιολόγηση σε περίπτωση εκλογής μου – Θα αποχωρήσω εάν το ζητήσει η πλειοψηφία έστω και ενός δημοτικού διαμερίσματος

Η ανάδειξη ενός υποψηφίου σε πολιτικά και πολιτειακά αξιώματα, συνεπάγει και ανάληψη ευθύνης από τον εκλεγέντα. Η εμπιστοσύνη των πολιτών, δεν είναι και δεν θα πρέπει να αντικρίζεται ως λευκή επιταγή, αφού όσοι αναλαμβάνουν θέσεις κλειδιά έναντι δεσμεύσεων ενώπιον ενός κοινωνικού συνόλου, καθίστανται υπόλογοι για τις πράξεις και αποφάσεις τους.

Σας μιλώ ειλικρινά και με θάρρος. Κατέρχομαι ως υποψήφιος Πρόεδρος του επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου (ΕΟΑ), γιατί οραματίζομαι μια περιφέρεια δυνατή, ενωμένη και ανθηρή. Μια περιφέρεια που θα αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητές της, προσφέροντας ευκαιρίες και ισόρροπη ανάπτυξη σε κάθε γωνιά της.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η ηγεσία οφείλει να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της. Εντούτοις δεν ζητώ από τους πολίτες της Επαρχίας Αμμοχώστου να με πιστώσουν ανέξοδα, επιδεικνύοντας τυφλή εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου, αλλά να καταστούν συμμέτοχοι στην αξιολόγηση και στις αποφάσεις. Αποτελεί για μένα απαραίτητη προϋπόθεση ο Περιφερειάρχης να παράξει έργο και να προσφέρει σε ολόκληρη την επαρχία, εάν δεν το πράξει δεν θα πρέπει να ολοκληρώσει την πενταετία. Γι’ αυτό και εάν εκλεγώ Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου, δύο χρόνια μετά,  θα θέσω ξανά τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών, μεσούσης της πορείας μου.

Μέσω ανεξάρτητης μέτρησης, θα καλέσω όλους τους πολίτες από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της Επαρχίας Αμμοχώστου να μετρήσουν το έργο μου για την επαρχία και σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσω την εύνοια της πλειοψηφίας από κάθε δημοτικό διαμέρισμα ξεχωριστά, τότε θα παραιτηθώ του αξιώματος.

Με αυτό τον τρόπο όλοι, από το Παραλίμνι, την Αγία Νάπα, τη Δερύνεια , τη Σωτήρα, το Φρέναρος, το Λιοπέτρι, το Αυγόρου, την Αχνα και την Αχερίτου -Βρυσούλλες, θα έχουν λόγο σε αυτήν την ενδιάμεση αξιολόγηση. Σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, όχι με τα μάτια κλειστά, αλλά με κριτική σκέψη και ρεαλιστικές προσδοκίες.

Πρόθεση μου είναι να ασκήσω  μια ειλικρινή, ανοιχτή και αποτελεσματική διοίκηση, με γνώμονα πάντα το συμφέρον της περιφέρειάς μας, μίας περιφέρειας που θα περηφανεύεται για την ψηφιακή καινοτομία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την οικονομική ανάπτυξη, την παροχή ευκαιριών σε νέους, τον πολιτισμό και τον ολόχρονο τουρισμό της. Για όλα όσα δεσμεύθηκα  ενώπιον σας ότι θα εργαστώ για να πετύχω.

Σας Καλώ να Περπατήσουμε Μαζί

Σας καλώ να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μου σε αυτό το ταξίδι. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο, αλλά συναρπαστικό έργο. Ένα έργο που μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με συλλογική προσπάθεια, ομαδικότητα και αισιοδοξία.

Ας αφήσουμε πίσω μας τις παλαιοκομματικές νοοτροπίες και τις στείρες αντιπαραθέσεις. Ας στρέψουμε το βλέμμα στο μέλλον, με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης.

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε μια περιφέρεια περήφανη, δυνατή και ευημερούσα. Μια περιφέρεια που αξίζει στον κάθε ένα από εμάς τους πολίτες της επαρχίας Αμμοχώστου.